2nd annual grand dinner















Setiap yg bermula pasti ada penghujungnya. Bermulanya kehidupan disudahi kematian. Setiap pertemuan penghujungnya pasti wujud perpisahan. Sejarah kian berulang apabila 2nd batch nursing bakal meninggalkan medan kampus utk melangkah ke alam realiti yg lebih nyata. 25 April 2009 di Vistana, 21 org senior diraikan buat kali terakhir sblm meninggalkan kampus.
Bagi yg terlibat dgn gerakan mahasiswa, perpisahan ini bakal memberi seribu satu persoalan adakah persediaan mental dan fizikal sudah mantap bg menghadapi mehnah di luar. Medan kampus merupakan satu platform pemantapan roh dan jasmani sblm berhadapan realiti sebenar masyarakat. Goyah pendirian di kampus tidak semestinya gagal apabila berada di dalam masyarakat, tetapi menjurus ke arah kegagalan.
Perjuangan mesti diteruskan!!




Dont judge book by the cover..




rupa paras mengatasi segalanya..tapi itulah hakikat sebenar kehidupan.luaran kelihatan menarik,tapi dalaman nauzubillah.pe kaitannye ngan kcng ni??huhu.aku pun dah xbtul.actually,gmb ni aku snap tym kat umah family angkat baktisiswa kat kdh.punyela cantik,puas aku cium die.belek punye belek..kutu pnuh daa kat bulu die..;( huhu.tetibe aku trase kepala aku gtl2 even xgtl pun sbnanye.takut kutu tu mlmpat kat kepala aku (note:kutu kcng xlepak kat kepala org;P)..moral of the story..jgn cium sebarangan..awas!!kutu sedang memerhatikan anda!!

mentarikan bersinar!!

langkahan kaki mencari erti sebenar kehidupan,sinar terpancar di depan mata namun sejauh mana insan menghargai sinar itu..
Related Posts with Thumbnails
Copyright © nilamsufi