Adobe




Dari pg td dok menadah telinga denga workshop Adobe kat lecture hall 2, Kulliyyah Pharmacy. ni bkn sbarang Adobe, Adobe Flash Professional..gempak je bunyi je. Tapi punye la susah nak gune.huhu.Nak sribu daya,xnak sribu dalih..caiyok betTTy..!!

Ingatkan lone ranger je dok pening,rupenye ramai gak blur.nasib baik le las minit phm sket2.At least dpt gak la seketul due basic nak pakai alah tu.huhu.

Bak kata en penceramah tu,'saya dulu penah dpt task design presentation utk prog National Health Safety, RM 50000'.Gempak gak klu expert mende ni..tetibe je nak jd graphic designer..(dlm mimpi je la).

Duk dlm era zaman media baru ni,la budda kena tau gak sket2 mende ni. Mad'u skang kureng dah nak menadah telinga denga ceramah,tazkirah etc. Maybe wasilah ni gak la blh pakai utk sampaikan kesedaran.Ade advanced animation,confirm blh tarik minat mad'u nak tgk then lyn presentation tu.Strategi dakwah berubah mengikut keperluan dan waqi'.

p/S: blajaq dulu basic adobe yg simple2,jgn dok gatai2 p yg professional trus;)nasihat ditujukan utk diri sendiri..time kasih

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Copyright © nilamsufi