Arabian Theme For AGD

pejam celik.. 4 tahun dah bermukim di bumi uia kuantan ni.

cepat je masa berlalu..rasa macam baru semalam register jadi student uia
maka next week, sekali lagi Annual Graduation Dinner meyaksikan kebelangannya!

special for Geron2 yang bakal meninggalkan bumi uia.

special untuk meraikan 'KAMI'!



Arabian Theme???

1st time ada theme2 cenggini..berpeluh teman mikio nyer nak pakai ape

for my colleague yang dah berasap kepala mikio..

ni ada some choices untuk dress up nanti (walaupun agak kemerepekan)


~Brothers~
!
!
!
!
!
!
!
macam ustaz nasarudin hasan tantawi la lak;)
!
!
!
!
!
yang ni pun ok gak
!
!
!
!
!
!
!
!
tapi kena bawak kude skali la msuk hall nanti.
oOooUuuHHhhh (bunyi cik kude)
!
!
!
!
!
nak lagi??
!
!
!
!
!
!
simple.tapi sekali pandang cam rock kapak..eRrMmm..
!
!
!
!
!
!
yang ni ok sikit kot
!
!
!
!
!
!
tak tau nape search kat yahoo 'custom arabian' kua gambar kude ni!
maybe salah satu dress up latest kat arab kot.
boleh try!
!
!
!
!
!
yang ni perfect!
!
!
!
!
!
!
!
baru nampak cam syeikh arab;)
ya habibi ya habibi!
!
!
!
!
!
!
!
!
rasa nak pakai cam ni je
!
!
!
!
!
!
!
!
baru nampak cam briged Al Qassam Hamas
confirm dapat award the best dress!


~Sisters~
!
!
!
!
!
abis syiling 20sen kena gantung kat tudung
!
!
!
!
!
!
!
yang ni memang sehati sejiwa!
!
!
!
!
!
!
!
!
kalau semua pakai sepesen camni, confuse nak cam ni
!
!
!
!
!
!
!
yang ni special for untuk sister yang suka tengok cite perang2
!
!
!
!
!
!
!
woman warrior!
!
!
!
!
!
!
!
yang ni common dress up owang2 arab
!
!
!
!
!
!
!
pure arab ni..100% ori!
!
!
!
!
!
!
!
!
perfect!
!
!
!
!
!
!
!
!
stylish gak.
nampak perfect..walaupun bajet ayu!
memandai je nak komen..haHhhA



0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Copyright © nilamsufi