Kisah Realiti yang benar2 berlaku!!


Maka tanggal 15 April 2010, terciptalah satu lagi kisah indah dalam hidup ini.bukan kisah dongeng mahupun kisah cinta. tapi kisah realiti yang benar2 berlaku!

Final year project (FYP) 1st Draft bejaya jugak disubmitkan hari ni;)
Sangat benar...akhirnya!!
2 3 malam besengkang mata bertemankan kelawar dan kunang2 waktu malam semata2 nak siapkan research ni.
terharu;(

'Relationship between Occupational Stress and Job Satisfaction among Nurses working in Hospital Sultan hj Ahmad Shah (H0SHAS)'

ni lah title research yang wat kepala duk pening mencari idea + literature review yang related. nak kaji pasal stress, at last tuan punye badan pun stress jugak..aissHhh!

Apepun, alhamdulillah dah submit 1st Draft --> next month submit hardcover thesis

--> posting --> GRADUATION!!! --> PROFESSIONAL NURSE!! --> ?????? (jeng jeng jng)

SyabbASSHHH beTTee..

p/s: stress is comes from Allah. Allah just want to test the human. How we deal the stress (stress management) reflect how our iman look like. Certain people react aggressively (distress), certain people react ngan cara penuh hikmah. Bila cope with stress ngan cara yang penuh hikmah, it shows that ketenangan hati hamba yang terhasil dari keutuhan iman kepada Allah;)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Copyright © nilamsufi