di keheningan malam



pelik je..nape malam ni mata x ngantuk langsung.sunyi sepi je uia kuantan malam ni.ramai yang dah balik umah masing2 kot siang tadi.aku je yang pelik tak balik..maybe nak abiskan baki n sisa yang terakhir kat bumi uia ni kot, quality time spending in campus:)

sebulan lebih je lagi aku nak berstatus graduate student.title undergraduate maybe akan ditinggalkan tak lama lagi selama 2 3tahun sebelum bergelar postgraduate lak.sedih je rase bila terkenangkan akan meninggalkan bumi uia ni.disinilah bermulanya perkenalan aku dengan dunia baru,dunia haraki,hidup dalam usrah,berjinak dalam prog tarbiah etc.selepas ni tiada lagi kehidupan kampus dalam diari hidup aku yang mendatang,tiada lagi jiwa aktivis kampus.segala-galanya akan bermula semula dengan cabaran yang lebih besar di luar nanti.realiti kehidupan kat luar lebih mencabar,aku berdoa supaya tarbiah di uia dapat memacu aku dan sahabat2 lebih konsisten dalam perjuangan di lua.

p/s:thanx a lot sebab introduce me to this;)

1 comments:

AISHA SAAD said...

UIA GOMBAK, malam tadi pon dah sunyi...

waaah syok dah grade!! tak sbr sesangat!! huuu~

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Copyright © nilamsufi